1. Марката Bebivita

Във всички продукти на Bebivita, както млечни продукти, така и бурканчета, използваме само суровини от строго контролирани земеделски производители и договорени доставчици. Благодарение на обширния контрол на качеството ние можем да предложим на Вас и Вашето дете най-високата безопасност на продуктите.

Чрез храненето с Bebivita, вие въвеждате добре балансиран режим на хранене. Всеки продукт съдържа ценни хранителни елементи (витамини и минерали), от които бебето Ви се нуждае всеки ден, за своето здравословно развитие.

 

2. Производство и безопасност

Всички наши продукти се произвеждат съгласно стриктни немски стандарти за качество.

Немската наредба за храните (Немската диетична регулация) е сред най-строгите в света, защото безопасността на Вашето бебе е наш основен приоритет. Изискванията за качество на състава на детските хранителни продукти, предвидени в настоящия регламент, предвиждат, че те трябва да бъдат без замърсители. Спазването на регламента от всички производители на бебешки храни в Германия е строго контролирано.

В Bebivita се стремим да бъдем дори още по-добри, отколкото правилата изискват.

За нашите продукти в бурканчета

Благодарение на вакуумното затваряне на капачката, всички хранителни вещества, витамини и минерали са оптимално запазени. Можете лесно да проверите целостта на всяко Bebivita бурканче, като използвате само палеца си: при натиск в центъра на капачката, не бива да има огъване. 

Широкият контрол на суровините и постоянните проверки по време на производствения процес гарантират максимална сигурност.  Използвайки най-съвременните методи, нашите лаборатории могат да открият дори и най-малките остатъци в суровините.

Не само суровините, но и крайните продукти са подложени на редица тестове, преди да тръгнат към Вашето дете. 

Това гарантира, че детето Ви ще получи само най-добрите съставки, в които няма замърсители.

Нашата философия: Bebivita – всичко е добро.

Bebivita Ви придружава по време на всички етапи от развитието на Вашето дете - от първото бурканче до храни и напитки за подрастващи. За всеки продукт внимателно сме подбрали съставките, необходими за добре балансирана диета. В асортимента на Bebivita ще намерите вкусни ястия за всеки етап на хранене, които са съобразени с предпочитанията на бебето Ви. За повече информация, моля, вижте нашеторъководство за хранене.

Bebivita предлага пълна програма за хранене: тя се състои от внимателно подбрани и контролирани съставки, най-популярните продукти сред всяка възрастова група, всички подходящи за специфичните нужди на Вашето дете. Те съдържат всичко, от което то се нуждае за здравословен растеж. 

Философията на Bebivita: всичко е добро!

Първите дни заедно с бебето Ви са нещо много специално: почти всеки ден има нещо ново, което да откриете заедно. Ето защо всички продукти Bebivita са съобразени с хранителните нужди на Вашето дете във всяка възраст. Bebivita прави всичко, за спомогне за здравословно развитие на Вашето дете.

Bebivita предлага пълна програма за хранене:

  • използване на внимателно подбрани и контролирани съставки
  • най-популярните продукти сред всяка възрастова група
  • внимателно приспособени, за да пасват на вкуса на Вашето бебе

За всяко ястие сме подбрали най-важните съставки за едно добре балансирано хранене. Нищо повече и нищо по-малко. Това е тайната на Bebivita!