Изберете възрастта на вашето бебе, за да стигнете до съответния етап на хранене.

Насърчаване на дъвченето, с развитието на Вашето бебе

Малкото Ви бебче вече се интересува все повече от храната на своите родители и ако могат, ще опитат по малко от всичко. Не може да откажем на бебето да опита малко от ястията за големи. В края на краищата те просто искат да се научат и да опитат толкова, колкото могат. Въпреки това, всички основни ястия трябва да бъдат подходящи за деца. Нашите менюта са идеални, тъй като те са подправени специално за децата и осигуряват на вашето малко дете важните хранителни вещества, които им трябват, за да се развият. Намерете любимите си ястия:

Добре е да се знае:

  • Менютата на Bebivita от 12-ия месец съдържат по-големи парчета храна, за да подпомогнат развитието на дъвкателните способности, докато децата се развиват. Да се научиш как да дъвчеш е важно за развитието на речта.
  • Винаги осигурете на детето си достатъчно разнообразие в диетата си: Вие решавате КОИ храни да предложите, детето ви решава КОЛКО иска да яде. Уверете се, че получава здравословна диета с много плодове и зеленчуци. Обърнете внимание на децата си, за да видите дали вече са в състояние да дъвчат добре или все още предпочитат пюрирана храна.

Как да разширите режима за хранене на бебето си Закуска

Като сутрешна закуска можете да предложите бурканче от Плодове и зърнени храни - напр. Хрупкава ябълка с банан (от осмия месец).

За малки деца от 12-ия месец имаме менютата на Bebivita, които се предлагат в 250 грама бурканче или в удобен съд. Те са идеално пригодени за нуждите на малки деца, засищащи са и съдържат малки бучки, за да насърчат дъвченето.

Bebivita Плодове, Плодове & зърнени, Плодове & Йогурт, продължават да бъдат препоръчваната следобедна закуска в хранителния режим. Те също така са полезни, когато сте навън, тъй като те са засищащи и също така вкусът им е страхотен, без да се налага да се загряват.

Нашите закуски, като например Бебешките бисквити са идеални за следобедното закуска, когато сте навън или между храненията. Те са много леко изпечени, което ги прави идеална закуска, за да се захапва с първите зъби на бебето.

За малка промяна можете да предложите нашите Дуети, които идват с два различни вкуса, или нашия вкусен Пудинг грис с ванилия.

Ябълково и овесено брашно Добро мляко и зърнени храни или пълнеж Bebivita Good Night Milk са идеални за вечеря. За промяна или когато нямате много време, можете да използвате и готовата за пиене Bebivita Good Night Milk & Cereal в бурканче.
Ако детето ви предпочита нещо по-обилно за вечеря, можете също да дадете едно от нашите вкусни менюта. Предлагайте го в комбинация с една порция мляко за подрастващи.

Водата и неподсладеният чай са идеални за вашето дете. За промяна можете да предложите и напитки от нашия Bebivita асортимент. Можете да разберете дали бебето ви получава достатъчно течности, като проверите памперса му. Ако памперсът е мокър и изхожданията са меки, но оформени, няма нужда да се притеснявате.