Има много джаджи за малките, но кои всъщност стават за употреба? Избрахме нашите топ 10 за Вас:

Има много джаджи за малките, но кои всъщност стават за употреба? Избрахме нашите топ 10 за Вас:

1. Калъф за ръчни колички

Калъфът за ръчни колички е загряващо ръцете приспособление, което е увито около дръжката на количката. Когато се разхождате на студа, ръцете на мама ще останат приятни и топли, без да се налага да си сваляте ръкавиците отново и отново всеки път, когато бебето се нуждае от помощта на мама (намирането на биберона, галенето, издърпване на шапката им напред ... .).

2. Огледало за обратно виждане

Използвайки удобно допълнително огледало за обратно виждане, имате видимост към вашето малко бебе, без да се налага да се въртите в колата. Когато бебето седи в задната част на колата, на бебешка седалка, закрепете огледалото към облегалката за глава, разположена на седалката на колата. По този начин можете да видите отражението на бебето в огледалото за обратно виждане на бебето, като погледнете в нормалното огледало за обратно виждане на автомобила си. Това ви позволява да виждате бебето си удобно от мястото си.

3. Прикрепящи се нощни креватчета

Тези удобни бебешки легла могат лесно да бъдат прикрепени към леглото на родителите и да осигурят на малките собствено пространство за спане. По този начин имате малкото си бебче близо до вас през нощта и лесно можете да го вземете в леглото си за кърмене.

4. Люлеещи се столове

Можете да си купите прикачени люлеещи се люлки, които превръщат всяка мебел в люлка. Независимо дали става дума за бебешко креватче, стол за трапезария или количка - те лесно се закрепват към всичко и спомагат спокойно да люлеете бебето си, докато спи.

5. Хип-слинг

За да направите носенето на бебета и малки деца много по-лесно, родителите могат да използват хип-слинг, който те просто могат да прикрепят около бедрата си. Родителите могат спокойно да оставят малките на колана и по този начин да избягват да обръщат гръбнака си, за да балансират теглото. Това облекчава напрежението на гърба, раменете и шията.

6. Наколенки за пълзящи бебета

След като бебето започне да пълзи, нищо повече не може да ги задържи. Така че не е дълго, докато коленете на бебето станат червени и болезнени. Подложките за коляното на пълзящи бебета помагат да се защитят чувствителните колене и могат просто да бъдат поставени на голите колене или над панталоните им. Сега нищо не стои между вашето бебе и изследването на света!

7. Сгъваема кошара при пътуване

Вече няма дълги и трудни приготовления! Сгъваемата кошара при пътуване се разггъва за няколко секунди, а когато е прибрана в чантата, е идеална за пътувания, излети и почивки. Това, което ги прави толкова удобни за транспортиране е, че най-вече тежат не повече от 2 кг до 4 кг.

8. Предупреждаващ стикер "Пазете дистанция"

Всяка майка знае това: За да вкарате бебето в колата или да закрепите предпазния колан на малките, имате нужда от широко отворена врата и много пространство. Често трябва да импровизирате, докато друга кола е паркирана точно до вас. Тези стикери на прозореца на автомобила ви казват "Бъдете внимателни! Моля, не паркирайте твърде близо! "

9. Държачи за чорапи

Държачите за чорапи са удобно облекло, което пречи на чорапите да се плъзгат по краката на бебето или да се изхлузват надолу. Държачите за чорапи са поставени над редовните чорапи, осигуряващи плътно прилепване, така че да не се плъзгат по краката на бебето.

10. Лигавник със събирач на храна

Много удобно за малките лакомници. Абсолютно нормално е вкусната храна да попадне върху дрешките на бебето или на пода. Този вид лигавник събира цялата храна, която не достига до устата на бебето в малкият си контейнер за храна. Освен това повечето от тези лигавници също могат да бъдат изплакнати много лесно.