Изберете възрастта на вашето бебе, за да стигнете до съответния етап на хранене.

Разнообразен режим за хранене!

Кърмили ли сте бебето си досега? След това идва време да започнете да добавяте захранваща храна към храненето на вашето бебе. То вече е много активно и се нуждае от много енергия. Кърмата е най-доброто за вашето бебе, но с течение на времето вече не отговаря на енергийните му нужди. Така че започнете да предлагате твърди вещества, както и кърма. Прочетете повече за това как да започнете да захранвате тук. След като започнете да захранвате, вашето бебе ще получи различни, вкусни пюрета през целия ден. Открийте вкуса и разнообразието на Bebivita!

Стартът за разнообразна диета

  • Нови вкусови усещания
  • Вкусни плодови закуски
  • Плодови напитки
  • Перфектно адаптирани млечни формули

И така, как да разширите хранителния режим на бебето си

Сутринта все още можете да кърмите бебето си или да давате преходно мляко. Ако обаче вашето бебе е много гладно, можете да го допълните с пюре от плодове и зърнени храни.

Нашите менюта от 4-ти месец са все още идеална възможност за вкусен обяд.

Нашите менюта от 6-ти месец имат по-голяма текстура и съдържат меки парчета, които правят прехода към хранене на по-големи парчета по-лесни. За да предложите на бебето по-голямо разнообразие, също предлагаме меню с морска риба.

Ако детето ви яде сухи храни сутрин и вечер, следобедната закуска може да се състои от комбинация от плодове и зърнени храни. Можете обаче да давате повече мляко или комбинация от мляко и пюре.

Вечер вашето дете може да се наслаждава на Пълнозърнести плодови каши и каши „Лека нощ“

 

Вода или неподсладен чай са идеални напитки. Искате ли по-голямо разнообразие? Bebivita има точното нещо за вашето малко слънце - нашите Bebivita плодови сокове. Те съдържат ценни витамини и минерали и са идеална напитка при хранене. Моля, разредете ги с вода, подходяща за бебета, преди да ги дадете на детето си да пие.