Уважаеми посетител на нашия уебсайт,

На тази страница, ще намерите специални условия за ползване на оферти и функции на нашия уебсайт. Ще се радваме, ако ви се налага да се възползвате от възможността да се свържете с нас и да поддържаме връзка. Моля, обърнете внимание на следните разпоредби, когато се възползвате от нашите предложения. Ако искате да разберете повече, относно безопасното управление на вашите лични данни, можете да прочетете нашата политика за поверителност на данните .

1. Общи условия

Следните условията за ползване се прилагат в световен мащаб относно използването на всички форми за контакт и конкурсите. Тези условия за ползване могат да бъдат променяни от оператора, компания Bebivita, по всяко време. Ако потребителят се възползва от правото си на възражение, всички негови лични данни, както и всички данни за достъп, автоматично ще бъдат изтривани. В допълнение, операторът ще информира потребителите за това право на възражение, както и за двуседмичния краен срок, в случай на промени. Няма други права, особено искове за щети от всякакъв вид, възникващи за потребителя. При регистрация и при всяка следваща употреба, потребителят приема изцяло текущата версия на тези общи условия за ползване.

2. Специални разпоредби за конкурси

Участието в различните състезания е възможно само за възрастни потребители. Не съществува правно задължение за конкурсите, които ще се проведат; няма парични алтернативи на наградите, освен ако изрично не е посочено друго. Служители на компания Bebivita и техните близки нямат право да вземат участие. Ако състезанието се провежда с партньор за сътрудничество, служителите на фирмата партньор и техните роднини също са изключени от участие. Данните на потребителите не се продават или предоставят на трети лица или не могат да бъдат използвани по друг начин от предназначението им.